Waarom bij ons je camper huren?

Camperverhuur Hölterhof is ontstaan door onze passie voor ondernemen te combineren met onze passie voor vrijheid, gezelligheid en natuur. Wij verhuren campers met een persoonlijke, Twentse aanpak en denken graag met je mee, zodat jij kunt genieten van die perfecte vakantie.

Vijf redenen

In Twente kijken we naar elkaar om, zijn we trots op onze omgeving en pakken we dingen op een gastvrije en persoonlijke manier aan. Wanneer je aankomt op onze boerderij, zal je dan ook direct het gevoel hebben dat je vakantie begint.

We nemen de tijd voor je, luisteren naar je behoeften en doen er alles aan om je vakantie perfect te laten beginnen. Hiernaast hebben wij de vijf redenen voor je opgesomd om te kiezen voor Camperverhuur Hölterhof.

Alles goed geregeld

Bij ons ben je er altijd van gegarandeerd dat je camper technisch gecheckt, schoon én allrisk verzekerd is. We werken volgens heldere protocollen en vertellen je daar, mocht je hierin geïnteresseerd zijn, graag meer over.

Flexibel en behulpzaam

Wij hebben geen haast. Ons gezinsleven op de boerderij, tussen de dieren, voelt soms als één grote vakantie. En zo’n zorgeloze vakantie gunnen wij jou ook. We nemen daarom de tijd voor je en denken met je mee. Wil je je auto laten staan? Dat kan. Per dag je camper huren en niet vastzitten aan bepaalde vaste periodes? Geen probleem!

Direct op pad of juist even lekker bijkomen

Sta je te popelen om de omgeving direct te gaan ontdekken en wil je meteen op pad? Bij ons kun je snel je spullen overpakken vanuit je auto en met de camper de weg op gaan. Maar je kunt ook even bijtanken bij Huize Hölterhof, slechts 100 meter bij ons vandaan. Maak gebruik van hun camperplekken, geniet van de wellness en ga lekker uit eten in hun restaurant.

Voorraad (h)eerlijk aanvullen

In Twente vind je veel ambachtelijke, biologische en eerlijke producten van gepassioneerde ondernemers. Zo ook bij onze buren van Zuivelboerderij Hölterhof. Op vrijdag en zaterdag kun je daar terecht om hun producten te proeven en kopen, zodat je met een (h)eerlijke voorraad de weg op kunt!

Mooie locaties in directe omgeving

Wil je de natuur in of graag even de levendige omgeving van de stad opzoeken? Hier kan het allebei. Camperverhuur Hölterhof ligt vlakbij het centrum van Enschede, maar ook mooie plekken zoals Ootmarsum, bekend om de vele kunstenaars, galerieën en musea, zijn snel te bereiken met je camper. Daarnaast is er een groot aanbod aan prachtige wandel- en fietsroutes in de omgeving.

Gastvrijheid en passie

Dat is de basis van onze onderneming. Als familie houden wij van vrijheid, natuur en gezelligheid. Op onze boerderij vind je onder andere alpaca’s, schapen en kippen en lopen onze onderneming en ons privéleven door elkaar. We hebben persoonlijke aandacht voor je en vinden het belangrijk dat je met een goed gevoel aan je vakantie begint.

Met het verhuren van campers startte het avontuur op onze boerderij, maar we hebben nog diverse ambities voor de toekomst. Onze locatie biedt ruimte voor nog veel meer mooie, gastvrije initiatieven en het ondernemerschap zit in ons bloed. We horen dan ook graag van jou, als klant, waar jij kansen ziet en welke behoeften je hebt. Daar kunnen wellicht in de (nabije) toekomst nieuwe initiatieven uit ontstaan. Dus houd ons vooral in de gaten!