Garanties van Holterhof

Zorgeloos met je camper op pad gaan, is voor ons een basisvereiste. Wanneer je bij ons je camper huurt ben je altijd volledig verzekert. Heb je pech dan is er een noodnummer en wordt je direct geholpen. We vinden hygiene enorm belangrijk, alle campers worden grondig schoongemaakt en alle matrassen zijn voorzien van ( gewassen) topdeks.  Zorgeloos en fris op pad, hoe heerlijk is dat! 

 

Wat kun je van ons verwachten?

Volledig verzekerd

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Dat snappen wij ook. Daarom hebben we onze campers allrisk verzekerd en krijgen ze regelmatig een technische check. Zo kun jij zorgeloos op pad.

Nette, schone camper

Goede hygiëne is voor ons belangrijk. Onze campers worden goed onderhouden en we maken ze altijd grondig schoon, zodat jij fris en fruitig je avontuur kunt starten.

Geen verrassingen

Bij ons krijg je wat je boekt. Geen verrassingen bij aankomst. Je gaat de weg op met de camper die aan jouw boeking en dus al je eisen voldoet.

Zorgeloos op pad

Wanneer je met je camper op pad gaat, wil je je geen zorgen maken over zaken als schade of technische mankementen. Daarom zorgen wij ervoor dat de camper die jij boekt voorafgaand aan de trip volledig is gecheckt en schoongemaakt, volgens vaste protocollen. Al onze campers zijn voorzien van een brandmelder met CO2-meter en een brandblusser. En met de allrisk verzekering is alle schade bovendien volledig gedekt. Dus ga jij maar gewoon lekker vakantie vieren en de mooie omgeving ontdekken!

Heldere afspraken

We komen onze beloftes na en faciliteren zo graag jouw ideale vakantie. Jij zoekt op onze website de camper uit die aan je wensen voldoet, met de juiste indeling en opties. Deze boek je voor een bepaalde periode. Wij garanderen dan ook dat je deze camper krijgt. Geen verrassingen bij aankomst.

Heb je vragen over de camper, de technische inspectie, onze schoonmaakprotocollen, de verzekering, de verzorging van onze alpaca’s of over de verbouwing van onze boerderij: stel ze! Alle vragen zijn welkom en we beantwoorden ze met plezier.

N

Heldere prijs

N

Krijgt wat je boekt

N

Netjes en schoon

N

Technisch gecheckt

N

Allrisk verzekerd

N

Persoonlijke aandacht