Onze campers

Vind bij ons de camper die past bij jouw reisgezelschap en wensen. Bovenop onze keurig ingerichte campers, verhuren wij nog vele extra’s om jouw reis comfortabeler te maken. Denk daarbij aan een barbecue of skottelbraai, elektrische step, oven, relaxstoelen, voetenbankjes, sfeerverlichting en buitenkleden. Ook kun je kiezen voor minimaal drie nachten volledig verzorgd op pad met ons concept ‘hotel op wielen’. Dan hoef je écht nergens meer aan te denken, want wij voorzien je van dekbedden, kussenslopen, handdoeken en alle andere voorzieningen die je nodig hebt. Maak je keuze uit onze campers en boek direct jouw extra’s.

N

Heldere prijs

N

Krijgt wat je boekt

N

Netjes en schoon

WEINSBERG R59

Met de familie of met vrienden op pad? Deze camper biedt ruimte aan maximaal vijf personen. Of ga met een kleiner gezelschap van vier personen én neem de hond mee.

Bürstner IXEO

Op zoek naar een gezellige camper waar je heerlijk met de familie in kunt vertoeven? De Bürstner is uitermate geschikt voor een trip met kleine kinderen, die ook wat ruimte voor zichzelf nodig hebben.

Adria Compact

Lekker met zijn tweeën de weg op en de omgeving verkennen? Houd je van compact, maar wil je wel van alle gemakken voorzien zijn? Dan is de Adria, met uitschuifbare achterzijde, iets voor jou!

Notin LJP

Wil je genieten van ultiem comfort met vier personen? Proeven van wat extra luxe? Of ga je met de kinderen op pad? Deze camper is een pareltje om de weg mee op te gaan!

Bürstner 700

Mobilvetta KEA P86

LMC Element T758G